Denuncia per contingut inadequat

Tipus de màquines de fitness

 -

Si busques les millors màquines i equips de fitness, aquest és el teu article. Hem recollit tota la informació necessària per oferir-te l'últim en el mercat, les tecnologies més eficaces i, en última instància, les màquines on s'ha d'invertir si t'agrada fer exercici i vols ser el teu entrenador personal.

Pel que fa a màquines d'entrenar el tren superior podem trobar-les centrades en bíceps, tríceps, deltoides, pectorals i espatlles. Serien per exemple els rems, politja d'alta, carenats o els bancs. És important escollir una màquina que ens garanteix moviments suaus i naturals, sense afectar el nivell de concentració muscular que busquem. El tot en un: enginyeria i resultats.

També tenim les multiestacions o Multi-Gimnasios, les màquines de fitness que posen a la nostra disposició un petit gimnàs on entrenar les diferents parts del cos que volem treballar. Aquí el límit el poses tu i depèn del pressupost que vulguis dedicar i d'una cosa molt important: l'espai lliure del que disposis... mesura abans de passar la targeta.

Les opcions més clàssiques en màquines de fitness i, no per això menys aconsellables, serien els bancs d'abdominals, les cintes de córrer i els steppers, última incorporació a l'equip. Per descomptat, les bicicletes estàtiques segueixen presents - vinga spinning! - però és clar que quan es tracta d'invertir en una, és preferible fer números i portar-nos a casa una de les el·líptiques per la seva major versatilitat i perquè li traurem més suc.

Si l'espai et preocupa, podem suggerir solucions amb mini màquines per a practicar l'entrenament que més t'agrada. Tot un detall que podem coleccionar: la Mini-Stepper amb Computer, precisa, que et posarà en forma ocupant molt poc espai.

Aquells que no tinguin tant de temps, poden decidir-se per al futur: cadira de massatge d'última generació, que, al ser de luxe, estimula i ajuda a afluixar després d'una sessió de gimnàs o running.

Finalment, el millor per a somiar: màquines per a practicar aquafitness: bicicletes, bicicletes el·líptiques i cintes de córrer; amb tots els beneficis del fitness i tots els avantatges de l'aigua pel que fa a resistència i seguretat. Un plus per a aquells que poden pagar-ho, perquè tenen piscina pròpia i perquè es poden gastar la suma que cada equip costa.

Deixa el teu comentari Tipus de màquines de fitness

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom