Denuncia per contingut inadequat

Què ha de tenir una bona cinta de córrer

 TAGS:Les cintes de córrer són una inversió en salut i qualitat de vida. Tenir una de les màquines de fitness més demandades a casa implica augmentar necessàriament el teu nivell d'activitat esportiva i lluitar contra el sedentarisme. Quan has de triar una cinta de córrer has de tenir en compte una sèrie de factors que t'ajudaran a seleccionar la que més et convingui. 

L'exercici físic regular té una influència molt positiva sobre el teu metabolisme i la teva psique. Està demostrada la seva acció beneficiosa sobre el teu organisme, reduint nivells d'estrès i augmentant la teva capacitat de concentració. Fes-te amb la teva cinta de córrer i comença el teu entrenament. 

Si vols encertar amb la compra de la teva cinta de córrer has de fixar-te en dos aspectes: 

  • Potència del motor
  • Amortiment 

La primera variable et donarà una idea de la velocitat que pots assolir a les teves sessions, i la segona incideix directament a la comoditat durant la cursa i la salut de les teves articulacions. 

La superfície disponible de la cinta és un altre aspecte que has de considerar quan et decantis per un model o un altre. Si l'espai no et suposa un problema, aposta per aquella que presenti una superfície més gran, ja que aquests centímetres de més estan íntimament relacionats amb el confort en córrer. Ho agrairàs.

 TAGS:No pots ometre l'estabilitat de la màquina, i aquest és un tema en el qual no és convenient escatimar. La teva seguretat i el rendiment esportiu de la sessió de fitness depenen d'això. Inverteix en una cinta de córrer estable. 

Per acabar, entre els aspectes bàsics, hauràs de tenir en compte el teu pes o el de les persones que hagin d'usar la cinta i el vostre nivell d'entrenament, del qual dependrà el nivell de professionalitat en les velocitats. Així podràs escollir una cinta de caminar, una de córrer semi-pro o una professional. De totes maneres, si esculls una cinta caminadora, has de tenir en compte que la major part no estan preparades per córrer. Les podràs diferenciar de les altres, entre d'altres moltes coses, per la seva mida, bastant més reduïda. 

Quan hagis d'escollir els accessoris per a la teva cinta de córrer has de pensar a les teves necessitats i en com t'agrada entrenar. Per qui gaudeix corrent amb música, un port USB és un detall imprescindible; els porta-revistes i porta-ampolles poden ser també opcions interessants. No hi ha dubte que has d'escollir una cinta que incorpori una consola de qualitat que et permeti de programar un entrenament a la teva mida, controlar les teves pulsacions i, en alguns casos, les calories consumides

Tot i això, encara que et vegis perdut entre tecnologies punta, quan prenguis la decisió final no oblidis que la cinta de córrer ha de tenir rodes i/o ha de ser plegable

T'animes a comprar cintes de córrer? Et recomanem les dues opcions amb la millor relació qualitat-preu:

Galeria d'imatges per Què ha de tenir una bona cinta de córrer

2 de 2

Mostra les fotografies de Què ha de tenir una bona cinta de córrer

Deixa el teu comentari Què ha de tenir una bona cinta de córrer

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom