Denuncia per contingut inadequat

Sportivic, un projecte per a tots els amants de l'esport

Hola a tots,

Després de diversos mesos de preparació, estem acabant el llançament d'Sportivic, el primer social marketplace dedicat a facilitar la compra online de tot el material necessari (calçat, tèxtil, complements, material dur, electrònica,...) per a la pràctica de qualsevol esport.

 -

Estem treballant per posar a la teva disposició el catàleg més gran d'equipament esportiu. Volem oferir-vos recomanacions personalitzades en funció del teu perfil d'esportista, per a que puguis comprar amb facilitat, al millor preu i amb un servei de màxima garantia.

En la nostra opinió, els que sóm a Sportivic no és important; el més important ets tú i ajudar-te a aconseguir els teus reptes. Volem oferir-vos el material esportiu per superar-te, volem que trobis el que busques per a seguir sempre endavant, volem aconseguir que visquis l'esport al teu màxim nivell.

Perquè a Sportivic.cat tots els esportistes tenen lloc, ja sigui principiant saludable, intermedi atleta, atleta avançat o un esportista d'elit... Tots tenim un punt d'unió: voler trobar el material esportiu adequat per aconseguir els nostres reptes al millor preu.

Com apassionats de l'esport, necessitàvem enviar un missatge: facilitar l'elecció i la compra online en el sector esportiu; hem volgut apropar aquest món a qualsevol esportista, independentment del seu nivell.

A Sportivic, EQUIPEM ELS TEUS REPTES.

Deixa el teu comentari Sportivic, un projecte per a tots els amants de l'esport

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom