Denuncia per contingut inadequat

Pales de moda

 TAGS:Que el pàdel segueix guanyant adeptes no és cap presumpció a hores d'ara. S'ha estès molt entre els aficionats de mitjana edat, ja que resulta més senzill a priori que el tennis i suposa molt menys desgast físic. És un joc dissenyat principalment per jugar per parelles, el que fa d'aquest esport un dels més accessibles per a tots els públics.

Hi ha 5 qüestions a tenir en compte abans de llançar-se a comprar pales de pàdel. La seva globalització ha rebaixat els preus i comercialitzat molts models diferents, de manera que l'oferta és abundant. Per començar, no hauries de gastar més de 50 euros en la compra.

Actualment, hi ha models barats i molt funcionals per a no iniciats. És el cas de la NanoTi Master o la New Nano Ti, de la marca Head, o la Kempho, de Bullpadel.

Una vegada iniciat en en el pàdel, pots pensar en adquirir models més qualificats i costosos, com la Luxury, de Dunlop, o la Lethal Weapon, de Varlion. Amb més nivell, fins i tot implicats en competicions semiprofessionals, podràs treure rendibilitat a la Inferno Ultra (Dunlop) o la Lwc Oversize (Varlion). Grans prestacions per avançats en la matèria.
 
Per la resta, trobem:
  • Pales amb cap rodó (totes les esmentades anteriorment). Proporcionen més control sobre la bola, sent les habituals en el mercat esportiu convencional per motius pragmàtics. 
  • Pales amb el cap gairebé triangular. Menys fàcils de controlar, busquen la potència o facilitar cops en posicions complicades.

A més, les pales es diferencien pel grau de duresa dels seus compostos. La goma EVA proporciona un tacte més dur, mentre que el polietilè aporta un nucli més tou a la pala. En aquest últim cas, la durada és menor, ja que la sensibilitat és gran.

Igual que en el tennis, el pes més adequat de la pala dependrà del seu propietari. Habitualment, ronden els 370 grams, una mica menys en el cas de les dones. Però la decisió final dependrà del teu gust, encara que davant del dubte, millor triar la que pesi una mica més. Ajudarà al teu joc i evitarà lesions.

Una altra característica a tenir en compte és l'equilibri de pesos. Un bon balanç pot fer bona una raqueta mediocre, però un dolent tirarà per terra les qualitats d'una de primera categoria. És vital sentir-se còmode.

Si encara no has debutat en el pàdel, el mercat cada vegada t'ho posa més fàcil. Amb un pressupost menor que en altres esports, l'entreteniment està garantitzat.

Deixa el teu comentari Pales de moda

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom