Denuncia per contingut inadequat

F.C.Barcelona Alusport, el "dream team"del futbol sala

 TAGS:El futbol sala és un dels esports més populars a Espanya. Alhora, podem dir que, junt Brasil, Espanya és una de les dominadores a nivell mundial d'aquest esport. Equips històrics de la nostra lliga són recordats pels aficionats. Com ara l'Inter Movistar, que és l'equip més llorejat d'Europa; el Pozo de Múrcia, Playas Castellón ... Tots ells sinònims de bon futbol i jugadors amb una tècnica exquisida. Ara a aquest selecte grup s'acaba d'afegir al Barça Alusport.

La transformació que ha viscut aquesta secció del Futbol Club Barcelona ha estat molt ràpida. Recordem que fa 5 anys es trobava a la divisió de plata i actualment és doble campió d'Espanya, campió de la Copa del Rei i actual campió de Lliga. Aquest any té el repte de coronar-se campió d'Europa, el que suposaria una fita per a l'entitat barcelonista i marcaria una època semblant a la del Dream Team del primer equip. 

El FCB Alusport té a la plantilla un gran accent brasiler. Compte en les seves files amb Gabriel Da Silva, Fernandao, Igor, Saad i Wilde. I com a curiositat només compta amb dos jugadors catalans, Jordi Torras i Javi Rodriguez. És cert que tots els integrants de la plantilla provenen d'equips espanyols. Aquí es veu la inversió i l'aposta d'un equip "a cop de talonari", cosa que és una cosa estranya al FC Barcelona, ??encara que no menys que encertada ja que per interessos del club era necessari tenir una altra secció important de primera fila, i com més aviat millor.

I cal dir que han donat en el clau. El Palau Blaugrana registra en cada partit un ambientàs i cada vegada més el públic se sent atret per veure en acció al FCB Alusport. La precisió i la tècnica vénen molt. Al públic jove li encanta veure regats en menys d'un metre quadrat, jugades a un sol toc que van d'un extrem de la pista a l'altra i sentir l'emoció dels resultats atapeïts, mentre les sabatilles de futbol sala fan grinyolar el parquet. 

El gran artífex d'això és Marc Carmona, actual entrenador d'aquest equip i exjugador del FC Barcelona, ha aconseguit conjuntar un equip amb les armes de les 2 potències mundials, Espanya i Brasil. La barreja funciona, i esperem que segueixin els èxits i, sobretot, el bon futbol.

Estàs a punt per imitar a Lin i companyia? Si vols comprar material esportiu adequat per a la pràctica de futbol sala, per què no comencem amb les sabatilles? Aquí tienes una bona mostra:

Deixa el teu comentari F.C.Barcelona Alusport, el "dream team"del futbol sala

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom