Denuncia per contingut inadequat

Tennis a El bloc d'Sportivic

30/09/2013

El tennis com a professió: ATP i WTA

Fins 1968, els tornejos de Grand Slam i els campionats nacionals de tennis reunien exclusivament jugadors aficionats. La diferenciació va motivar que els tennistes professionals disputessin només tornejos oficiosos i d'exhibició. Fins la dècada dels 70 aquesta situació va marcar el desenvolupament del tennis. 

30/08/2013

Tipus de superfície en tennis

Habitualment, els aficionats al tennis practiquen l'esport en pistes de ciment, les més avantatjoses per la resistència d'aquest material. És el sòl més durador i, a més, torna la pilota amb precisió, evitant irregularitats en el bot. Aquestes dues característiques, fonamentalment la primera, impedeixen que altres superfícies més estètiques estiguin tan esteses fora...

10/07/2013

Cordes per estona

Una raqueta de tennis sense cordes és com un partit de futbol sense pilota. Inútil. Les cordes són realment importants en les raquetes de tennis, donada la seva influència en el colpeig de la pilota. Entre els aficionats predomina l'elecció més convencional, que aposta per compostos sintètics i per un cordatge resistent, allunyat de les tensions professionals.

En els...