Denuncia per contingut inadequat

Running a El bloc d'Sportivic

18/10/2013

Què ha de tenir una bona cinta de córrer

Les cintes de córrer són una inversió en salut i qualitat de vida. Tenir una de les màquines de fitness més demandades a casa implica augmentar necessàriament el teu nivell d'activitat esportiva i lluitar contra el sedentarisme. Quan has de triar una cinta de córrer has de tenir en compte una sèrie de factors que t'ajudaran a seleccionar la que més et convingui. 

17/07/2013

Com curar les butllofes

Portes temps entrenant, es pot dir que la teva preparació és perfecta. Has seguit fil per randa les indicacions del teu preparador o entrenador per estar a punt per a la competició. No t'ha escapat cap detall, fins i tot t'has comprat unes noves sabatilles de running per a estrenar-les “el dia D”... Error! 

12/06/2013

Com afrontar el dia de la marató

La marató apareix com el gran repte per als milions d'aficionats que practiquen esports al món. La seva distància (42 quilòmetres i 195 metres), així com l'esforç físic que implica, obliguen a un devessall mental enorme. No obstant, el patiment val la pena per a la majoria de participants. Amb l'objectiu d'evitar un desgast dolorós, el primer consell per afrontar...