Denuncia per contingut inadequat

Fitness a El bloc d'Sportivic

18/10/2013

Què ha de tenir una bona cinta de córrer

Les cintes de córrer són una inversió en salut i qualitat de vida. Tenir una de les màquines de fitness més demandades a casa implica augmentar necessàriament el teu nivell d'activitat esportiva i lluitar contra el sedentarisme. Quan has de triar una cinta de córrer has de tenir en compte una sèrie de factors que t'ajudaran a seleccionar la que més et convingui. 

11/09/2013

Bicicleta el·líptica o tradicional?

Les bicicletes el·líptiques són les màquines de fitness perfectes per exercitar la majoria dels teus músculs. El concepte de partida és el mateix que el de les bicicletes estàtiques normals, però el seu avançat disseny inclou una diferència fonamental: que en elles l'exercici es pot fer de peu, en comptes d'assegut com en les altres, tot i que depenent del model...

9/08/2013

Quan no es fa fitness també s'entrena

Importància del descans i la recuperació

El descans i la recuperació suposen un elevat percentatge d'èxit en el nostre entrenament. I és que està demostrat que quan no es fa fitness també s'entrena, perquè dels nostres hàbits dependran directament els nostres resultats i els nivells que puguem aconseguir a les nostres sessions d'entrenament.

30/07/2013

Com calentar per a una sessió de fitness

Escalfar abans de començar el nostre entrenament de fitness és l'única forma d'augmentar el nostre rendiment esportiu al mateix temps que s'aconsegueixen minimitzar possibles lesions. El que molts no saben és que no estan escalfant de manera correcta o que s'obliden alguna cosa, un risc que pot derivar en danys en alguna part del cos.

3/07/2013

Els 7 tipus de força en fitness

El fitness, com a modalitat esportiva, treu el millor de nosaltres mateixos i ens permet desenvolupar la nostra força de moltes formes diferents. En les següents línies repassem els 7 tipus de força que practiquem durant un entrenament de fitness complert i què significa el exercitar cadascuna d'elles.

Però, abans de seguir, cal fer una parada tècnica per desgranar el...

6/06/2013

Què és el fitness?

El fitness és un estil de vida més que una modalitat esportiva. Els que practiquen fitness ho fan de forma regular. I és que la constància és una de les bases d'aquesta disciplina, que busca millorar la salut física a través de programes d'entrenament, generals o específics, que posen en forma cada centímetre del nostre cos.