Denuncia per contingut inadequat

Bicicleta el·líptica o tradicional?

 TAGS:

Les bicicletes el·líptiques són les màquines de fitness perfectes per exercitar la majoria dels teus músculs. El concepte de partida és el mateix que el de les bicicletes estàtiques normals, però el seu avançat disseny inclou una diferència fonamental: que en elles l'exercici es pot fer de peu, en comptes d'assegut com en les altres, tot i que depenent del model que escolleixis també pots triar una que incorpori un seient.

Un altre punt a favor de les bicicletes el·líptiques és que la seva estructura garanteix un baix impacte en les articulacions, així que l'entrenament es desenvolupa d'una manera fluida i segura. La sensació pot ser la de caminar, córrer, esquiar o, fins i tot, pujar, per la forma en que aquest tipus de bicicleta permet exercitar els diferents grups de músculs del nostre cos.

En comparació amb les el·líptiques, les bicicletes estàtiques tradicionals es queden força limitades, doncs l'entrenament amb elles es redueix a un nombre de músculs més restringit, per la qual cosa no estàs optimitzant el teu rendiment al màxim.

Les bicicletes el·líptiques et permeten estalviar temps, perquè amb una sessió ben planificada pots exercitar diferents grups de músculs per aconseguir un entrenament complert, i no necessitaràs molts extres més. Amb una bicicleta estàtica normal et conformaràs amb menys de la meitat de prestacions, cosa que té un impacte directe en la qualitat i profunditat de les teves sessions de fitness.

Quan es tracta d'utilitzar al màxim la teva bicicleta el·líptica és important plantejar-se unes rutines per a complir-les. Cada sessió d'entrenament ha d'estat planejada seguint un control on els nivells d'esforç i els temps de descans i recuperació estàn ben compensats i ajustats en funció de la nostra forma física. La diferència amb una bicicleta estàtica és que en el cas de l'el·líptica és encara més important prestar atenció a l'escalfament abans de l'entrenament.

Pel que fa a l'espai que ocupen, poden semblar una mica més aparatoses que les convencionals, però en realitat no és tanta diferència entre unes i altres. A més a més, és una despesa de l'espai que compensa perquè evitem tenir un altre tipus de màquines i aparells, ja que amb les el·líptiques no necessites molt més pel teu entrenament a casa.

Finalment, en el preu sí que hi ha diferències, però s'ajusten de manera realista a les prestacions que obtens. Després, pots gastar-te el que vulguis si ja té i incorpora opcions digitals avançades o temporitzadors, entre d'altres tipus de meravelles que pots trobar en el mercat.

Deixa el teu comentari Bicicleta el·líptica o tradicional?

Entra a l'Obolog, o crea el teu bloc graits si encara no t'has registrat.

Avatar d'usuari El teu nom