Denuncia per contingut inadequat

30/07/2013

Com calentar per a una sessió de fitness

Escalfar abans de començar el nostre entrenament de fitness és l'única forma d'augmentar el nostre rendiment esportiu al mateix temps que s'aconsegueixen minimitzar possibles lesions. El que molts no saben és que no estan escalfant de manera correcta o que s'obliden alguna cosa, un risc que pot derivar en danys en alguna part del cos.

24/07/2013

F.C.Barcelona Alusport, el "dream team"del futbol sala

El futbol sala és un dels esports més populars a Espanya. Alhora, podem dir que, junt Brasil, Espanya és una de les dominadores a nivell mundial d'aquest esport. Equips històrics de la nostra lliga són recordats pels aficionats. Com ara l'Inter Movistar, que és l'equip més llorejat d'Europa; el Pozo de Múrcia, Playas Castellón ... Tots ells sinònims de bon futbol i...

17/07/2013

Com curar les butllofes

Portes temps entrenant, es pot dir que la teva preparació és perfecta. Has seguit fil per randa les indicacions del teu preparador o entrenador per estar a punt per a la competició. No t'ha escapat cap detall, fins i tot t'has comprat unes noves sabatilles de running per a estrenar-les “el dia D”... Error! 

10/07/2013

Cordes per estona

Una raqueta de tennis sense cordes és com un partit de futbol sense pilota. Inútil. Les cordes són realment importants en les raquetes de tennis, donada la seva influència en el colpeig de la pilota. Entre els aficionats predomina l'elecció més convencional, que aposta per compostos sintètics i per un cordatge resistent, allunyat de les tensions professionals.

En els...

3/07/2013

Els 7 tipus de força en fitness

El fitness, com a modalitat esportiva, treu el millor de nosaltres mateixos i ens permet desenvolupar la nostra força de moltes formes diferents. En les següents línies repassem els 7 tipus de força que practiquem durant un entrenament de fitness complert i què significa el exercitar cadascuna d'elles.

Però, abans de seguir, cal fer una parada tècnica per desgranar el...

19/06/2013

Les marques de les estrelles de futbol

Les estrelles de futbol promocionen marques però el fet és que, al final, ells mateixos o els seus equips són la marca que serveix per a publicitar joies, perfums, roba o rellotges. És el cas de Messi, Cristiano Ronaldo i Iker Casillas. 

Però, quan va començar aquesta febre del màrqueting que ha atrapat a les millors figures del futbol patri i internacional? La...

12/06/2013

Com afrontar el dia de la marató

La marató apareix com el gran repte per als milions d'aficionats que practiquen esports al món. La seva distància (42 quilòmetres i 195 metres), així com l'esforç físic que implica, obliguen a un devessall mental enorme. No obstant, el patiment val la pena per a la majoria de participants. Amb l'objectiu d'evitar un desgast dolorós, el primer consell per afrontar...

6/06/2013

Què és el fitness?

El fitness és un estil de vida més que una modalitat esportiva. Els que practiquen fitness ho fan de forma regular. I és que la constància és una de les bases d'aquesta disciplina, que busca millorar la salut física a través de programes d'entrenament, generals o específics, que posen en forma cada centímetre del nostre cos. 

29/05/2013

Neix Sportivic, el primer marketplace especialista en la venda de material esportiu

Sportivic és la primera web especialitzada en la venda de material esportiu que ofereix el catàleg de les millors botigues especialistes per a que el consumidor final pugui comprar, d'una manera fàcil i a preus molt competitius, tot el necessari per la pràctica del seu esport favorit (calçat, tèxtil, accessoris i material dur).

Ser "l'Amazon especialista en...